Mitä on Ihminen tavattavissa -terapia?

I

hminen tavattavissa -terapeutit ITT® ovat terapia-alan ammattilaisia, jotka kohtaavat asiakkaansa ennenkaikkea ihmisinä, piiloutumatta ammattiroolin taakse.

Ihminen tavattavissa -terapeutin erityisenä ammatillisena pohjana on kaksivuotinen kasvuohjelma Tommy Hellsten -instituutissa, sekä henkilökohtainen terapiaprosessi. Niiden myötä tapahtunut oman heikkouden ja haavoittuvuuden kohtaaminen, prosessointi ja hyväksyminen mahdollistavat toisen ihmisen kunnioittavan, hyväksyvän ja eheyttävän kohtaamisen tämän oman terapeuttisen prosessin äärellä. Instituutin kasvuohjelman jälkeen terapeutin ammattiopintoihin kuuluu kaksivuotinen jatkokoulutus, joka rakentaa vankan teoriaseinän, johon terapeutti voi asiakkaansa rinnallakulkijana turvallisesti ja turvaa luoden nojata.

Ihminen tavattavissa terapiasta voit lukea lisää tästä.

Terapeutti Marjo Juutilainen

Huolehdin itsestäni ja ammattitaidostani käyden säännöllisesti työnohjauksessa, eläen arvoilleni ja unelmilleni uskollisena, sekä hankkimalla lisäkoulutusta. Terapeuttikoulutuksen jälkeen olen opiskellut psykodraamaohjaajaksi ja osallistun säännöllisesti erilaisiin ammatillisiin lisäkoulutuksiin. Työotteeni on pääpainotteisesti keskusteleva. Tarpeen mukaan keskustelun tukena voidaan asiakkaan kanssa yhdessä niin sopien käyttää myös erilaisia toiminnallisia menetelmiä, kuten piirtämistä, kirjoittamista tai psykodraaman työkaluja, mikäli ne vahvistavat asiakkaan prosessia toivotulla tavalla.

Minulle tärkeitä arvoja ja asioita ovat perheen ja läheisten ihmissuhteiden vaaliminen, kirjoittaminen, luonnossa liikkuminen sekä omannäköisen elämän elämiseen vapautuminen. En syötä sinulle omia arvojani, vaan mahdollistan mielelläni itsellesi omiesi kirkastumisen, sillä tiedän miten se tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia kun saa elää arvojensa mukaisesti niin työssä kuin vapaalla.

  • Ihminen tavattavissa -terapeutti, ITT®
  • Psykodraamaohjaaja
  • Yrittäjä
  • Sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja

Ota yhteyttä

  • Vastaanotto

    Jaakonkuja 5
    13720 Parola

© Lupa Olla, 2021. Webdesign MI Suunnittelu.